Verita Schools

25

ΧΡΟΝΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

1200

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ
ΜΑΘΗΤΕΣ

97%

TEST
RANKINGS

24

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ

5

ΔΙΕΘΝΗ
CAMPUS

Καλώς ήρθατε
στο Verita

Δημιουργικός στοχασμός & συναισθηματική σοφία

Στο Verita, προσφέρουμε μία απαράμιλλη εμπειρία εκπαίδευσης, όπου το βρετανικό πρόγραμμα σπουδών συναντά το σύστημα μάθησης του 21ου αιώνα.

Για εμάς, κατά την πρώιμη παιδική ηλικία καλλιεργείται το γόνιμο έδαφος για τη μελλοντική ανάπτυξη. Έτσι, οικοδομούμε στέρεες βάσεις για μία στάση ζωής προσανατολισμένη στη δια βίου μάθηση, με έμφαση στις γνωστικές δεξιότητες και στην κοινωνική-συναισθηματική ενδυνάμωση.

Κάθε μαθητής του Verita αποκτά τις αναγκαίες δεξιότητες, ώστε να αντεπεξέρχεται επιτυχώς στις προκλήσεις της ζωής, με την προσαρμοστικότητα, τη δημιουργικότητα, τη συναισθηματική ισορροπία & την κριτική σκέψη, σε έναν άκρως διασυνδεδεμένο κόσμο.

Τι μας κάνει

μοναδικούς

Συναισθηματική Νοημοσύνη

Αξιοποιούμε τις κοινωνικό-συναισθηματικές μαθησιακές μεθόδους και προγράμματα σπουδών, οδηγώντας τους μαθητές στη βέλτιστη κατανόηση και διαχείριση των συναισθημάτων τους. Με αυτόν τον τρόπο, δίνουμε ιδιαίτερη ώθηση στη μετέπειτα ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως της αυτεπίγνωσης & αυτοδιαχείρισης, της λήψης αποφάσεων και της αντοχής.

Μάθηση μέσω Έρευνας

Ακολουθούμε μία διδακτική προσέγγιση κατά την οποία ο εκπαιδευτικός μοιράζεται την ευθύνη της μάθησης με τους μαθητές. Άλλωστε, οι ερωτήσεις, ιδέες & παρατηρήσεις τους βρίσκονται στον πυρήνα της μαθησιακής εμπειρίας. Εμβαθύνουμε, λοιπόν, στην τεκμηρίωση μέσω ευρημάτων, στη μάθηση μέσω πράξης και στη δημιουργική επίλυση προβλημάτων.

Αναλογία Μαθητών - Εκπαιδευτικών

Υιοθετούμε μία φιλοσοφία που θέτει τον μαθητή στο επίκεντρο, παρουσιάζοντας μία εντυπωσιακά χαμηλή αναλογία μαθητών - εκπαιδευτικών 9:1. Το μικρό μέγεθος των τμημάτων μας, σε συνδυασμό με το γεμάτο έμπνευση και υψηλής εξειδίκευσης διδακτικό προσωπικό μας, εξασφαλίζουν σε κάθε μαθητή ξεχωριστή προσοχή και εξατομικευμένη υποστήριξη.

Ευεξία

Αναπτύσσουμε εσωτερικά προγράμματα που προάγουν την ευημερία των μαθητών και του προσωπικού. Παρέχουμε έναν χώρο όπου οι μαθητές αισθάνονται σωματικά και συναισθηματικά ασφαλείς, με έναν ενήλικα που φροντίζει για την πρόοδο και ενεργεί υποστηρικτικά για κάθε παιδί. Παράλληλα, διασφαλίζουμε ότι η καλοσύνη είναι ο γνώμονας κάθε δράσης μας.

Κοινωνική Εργασία & Μάθηση

Εξοικειώνουμε τους μαθητές μας με την έννοια της προσφοράς, καθώς και τις ουσιαστικές κοινωνικές υπηρεσίες, προωθώντας την ενεργό συμμετοχή τους σε κοινότητες ή περιβάλλοντα που βρίσκονται σε ανάγκη. Εστιάζοντας στην επίτευξη εκπαιδευτικών στόχων και ακολουθώντας καινοτόμες προσεγγίσεις, οι μαθητές μας ασκούνται σε πραγματικά προβλήματα.

Μαθητικό Agency

Δημιουργούμε δεξιότητες στους μαθητές, ενθαρρύνοντάς τους να εξελίσσουν τις δικές τους, στρατηγικές και αυτοδιδασκαλίας, ενισχύοντας την αυτονομία και αυτοπεποίθησή τους. Το student agency προωθεί την «ικανότητα των μαθητών να δρουν ανεξάρτητα, μέσα σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, επιτυγχάνοντας το ιδανικό επίπεδο αυτονομίας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ
ΜΑΣ

Συνθέτουμε μία ανεπανάληπτη περιπέτεια μάθησης για κάθε παιδί. Μάθετε από κοντά περισσότερα!

Αποδέχομαι την πολιτική απορρήτουΑποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου


Οι δραστηριότητές μας

Προάγοντας τη συναισθηματική νοημοσύνη, γεννώντας την ανθεκτικότητα!

Αθλητισμός
Μουσική & Τέχνες
Επιστήμη &
Τεχνολογία
Χορός & Θέατρο
Εκδρομές
Δημιουργικό Εργαστήρι
Φύση &
Κηπουρική
Κοινωνική
Εργασία

Οι εκπαιδευτικοί μας

Άρτια καταρτισμένοι και αφοσιωμένοι επαγγελματίες συστήνουν το μέλλον στα παιδιά σας!

Οι εγγραφές

Στο Verita School, είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι μαθητές, ανεξαρτήτως υπηκοότητας, εθνικότητας, γλώσσας ή φύλου.

Παρότι είμαστε ένα αγγλόφωνο σχολείο, παρέχουμε ένα απόλυτα αποτελεσματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για όσους μαθητές δεν έχουν ως μητρική γλώσσα τα Αγγλικά. Εκπαιδεύουμε, ωστόσο, τους μαθητές μας να μιλούν άπταιστα στην ελληνική γλώσσα, για την απογείωση των μελλοντικών εκπαιδευτικών επιλογών τους.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Για το σχολικό έτος 2021-2022, θα δεχόμαστε μαθητές ηλικίας 2,5 έως 11 ετών.

Ο παιδικός σταθμός μας δέχεται μαθητές ηλικίας 2,5 - 4 ετών.

Στις τάξεις υποδοχής, δεχόμαστε ηλικίες 4 - 5 ετών.

Το Δημοτικό μας σχολείο δέχεται μαθητές από την Πρώτη έως την Έκτη τάξη (ηλικίες 5 έως 11 ετών).

Το σχολικό έτος 2022, θα ξεκινήσουμε να δεχόμαστε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ
ΟΦΕΛΗ

Προαιρετική καθημερινή μεταφορά με λεωφορείο

Προαιρετικά γεύματα από τη βιολογική κουζίνα μας

Προαιρετικές δραστηριότητες και εξωσχολικά εργαστήρια

Πιστοποιημένο τμήμα πρώτων βοηθειών, τακτικός ιατρικός & οδοντιατρικός έλεγχος

Πιστοποιημένοι σύμβουλοι & ψυχολόγοι παιδιών και ενηλίκων

Το ταξίδι της μάθησης

Με πολύτιμη γνώση και υψηλή εξειδίκευση, συνοδεύουμε το παιδί καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθησιακού ταξιδιού του - από τα πρώτα, μόλις, χρόνια της ζωής του.

Πρώτα Χρόνια

Στο στάδιο της πρώιμης παιδικής ηλικίας (EYFS), παρέχουμε στο παιδί την καλύτερη δυνατή πνευματική και συναισθηματική εκκίνηση για τη σχολική του ζωή.

Δημοτικό Σχολείο

Διαθέτοντας το Εθνικό Πρόγραμμα Σπουδών Αγγλίας & Ουαλίας, καλλιεργούμε στους μαθητές τις αναγκαίες γνώσεις & δεξιότητες, ώστε να αντιμετωπίζουν με αυτοπεποίθηση τον κόσμο του αύριο.

Γυμνάσιο

Το International Middle Years Curriculum αποσκοπεί στην ενίσχυση των Δια Βίου Μαθητών, καθώς και των διεθνών φοιτητών με μοναδικά χαρακτηριστικά και προσόντα αναγνωρισμένα σε όλον τον κόσμο.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και, πολύ σύντομα, θα λάβετε την απάντησή μας. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω email.

Ενδιαφέρομαι να:
Αποδέχομαι την πολιτική απορρήτουΑποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου


ή

Καλέστε μας
+30 211 419 9994

Τα νέα μας